Scientific Basis Of Physical Quantities In The Teaching Of Physics (The Peerian Journal, 2025)
O‘quvchilarni fizika faniga qiziqtirishni bir nechta usullari yoritilgan, “Elektr sig‘imi”, “Kondensatorlar”, “Yarim o‘tkazgichli asboblar”, “Elektromagnit tebranishlar va to‘lqinlar” mavzular o‘tilayotgan vaqtda uning amaliy ahamiyati, fizik kattaliklarning o‘lchamlari (uzunlik, vaqt, massa, bosim, temperatura va h.k) o‘rganilgan